TV pakker eller streaming?

I dag findes der et have af muligheder når man skal finde underholding til sit tv. Der er de klassiske tv pakker, men derudover er der også dukket en masse streamingtjenester op, som leverer godt indhold.

tv pakkerDen klassiske tv pakke

Vi har i mange år været vant til at vi skulle have en tv pakke for at få adgang til god underholdning på tv’et. Her har der været få store spillere, som har siddet på størstedelen af markedet. Det har været pakker i forskellige størrelser med en række tv-kanaler inkluderet.

Disse leverandører af tv pakker tilbyder stadigvæk deres produkt, og er primært leveret af de to store selskaber Stofa og Yousee. I dag findes der faste pakker hvor der følger en fast række knalaer med, og så findes der flex pakker hvor man selv kan vælge hvilke kanaler man ønsker.

Disse pakker kan stadigvæk være gode, og hvis man godt kan lide at se flow-tv så er det løsningen for dig.  I en stor husstand med mange fjernsyn, så er det også en fordel at man kan se hvad man vil på alle tv.

Vælger du at tegen et abonnement på en tv pakke, så gælder det om at finde de kanaler der er vigtigst. For mange skal de op i den største pakke for at få alle kanalerne med, og der kan det være værd at overveje om en flex tv pakke er billigere.

Streamingtjenester på dit tv

Tv udbyderne er blevet presset de senere år streamingtjenester, som har meget fleksible løsninger og masser af indhold til billige penge. Den lave pris skyldes, at dem der producerer indholdet, nu også er dem der sælger det. Efter mange år har det rystet godt og grundigt oop i en branche som ellers ikke har udviklet sig meget, og det betyder at de traditonelle tv udbydere, nu også forsøger at lave konkurrerende streamingtjenster.

Mange har fået øjnene op for streaming, og de vælger dette til fremfor en klassisk tv pakke. Ved at supplere en tjeneste som HBO eller Netflix med de licens betalte tv-kanaler får langt de fleste opfyldt deres behov. En af fordelene ved streamingtjenetser er at der generelt ikke er nogen binding, og man derfor let kan skifte tjeneste løbende.

Ønsker du at kigge nærmere på de forskellige streamingtjenester så se her.