El skateboard er populære i byen

Der efterhånden kommet en del elektroniske transport midler tilgængelig som er tilgængelig for dnaskerne i den offentlig trafik. Især el cykler er populære, men for blandt de yngre ser vi også de lidt mere utraditionelle varianter som el skateboard og løbehjul.

el skateboardHvad skal jeg vælge?

Det kan være svært at vælge blandt de mange forskellige modeller af elektriske skateboards, som efterhånden er dukket op.

Nedenunder vil vi komme ind på en række punkter du skal være opmærksom på i forbindelse med valg af et el skateboard. Hvis du mangler yderligere råd, så vil vi henvise til en artikel på Streetdome om el skateboard.

Uanset hvad du vælger, så kan vi sige at det er nemt at komme igennem byen på et el skateboard, og boardet er simplet at have med sig, når man ikke lige bruger det.

Prisen

Uanset hvad man køber så vil prisen spille en rolle for langt de fleste. Man kan købe en el skateboard for godt 1.000 kr, men så er ræækkevidden ikke særlig lang og mange vil få en dålrig oplevelse. Mens et elektrisk skateboard med nogle gode komponenter, hvor du får en kraftig motor og en lang rækkevidde måske koster 6.000 – 8.000 kr.

Hvis du har et max. budget, så sætter det en nattrulig grænse for havd du kan købe, men ellers vil vi anbefale at kigge på dyrere modeller, da prsien generelt også er et billede på produktets kvalitet.

Batteri

Når du først er afsted på dit el skateboard, så nytter det ikke noget at batteriet løber tør alt for hurtigt. Derfor er noget af det vigtigste altid at tjekke hvor lang rækkevidde hver enkel model har.