Er online betting sikkert?

Det er noget mange, som overvejer at lave væddemål online, tænker over. Det er også en god ide at tænke sig om, inden man kaster sig ud i online betting.

online bettingHvad skal jeg være opmærksom på?

Der altid en vis risiko forbundet med et væddemål for rigtige penge, da man kan risikere at tabe sine penge, hvis væddemålet ikke går hjem, det er en del af det at indgå et væddemål. Mange har dog bekymringer der rækker længere end dette, det kan være følgende ting:

  • At det er svært af trække penge ud fra sin spillekonto hvis man har vundet nogle væddemål
  • Urimelige betingelser og krav
  • At penge forsvinder fra ens konto
  • Vundne væddemål bliver annulleret

Ovenstående er også sket for rigtige spillere igennem tiden. Du kan dog sikre dig imod dette, det gør du ved at udelukkende spille på danske bettingsider med godkendt licens fra spillemyndighederne.

Undgå bookmakere uden dansk licens

Spillemyndigheden er en styrelse under skatteministeriet, og har ansvaret for at markedet for spil i Danmark er beskyttet imod unfair og ulovligt spil. Dvs. at for at en bookmaker kan få en dansk spillelicens, så kræver det at de leverer til en lang række krav.

Spillemyndigheden er spillernes ven, og de er her for at sikre et fair markedet for væddemål.

Hvis man vinder et spil hos en bookmaker med dansk licens, så er gevinsten i øvrigt skattefri, hvorimod hvis man vinder hos en bookmaker uden licens, så er gevinsten ikke skattefri.

På et casino uden dansk licens risikerer du også at blive snydt. De historier man hører om at penge ikke er blevet udbetalt er fra sådanne sider, da spillemyndigheden ikke har nogen muligheder for at hjælpe.